PAGINA'S CONTACT QUALITY INSPECTOR

 

 

 

Home

Over ons

Dienstverlening

Offerte

Contact

Privacy verklaring

Adviesbureau Quality Inspector

Meerwedesingel 18

2993 TG BARENDRECHT

Tel: 06-36099662

Info@qualityinspector.nl 

Training op locatie

Efficiënt en effectief, dat zijn de kenmerken van onze trainingen. Het programma wordt volledig toegespitst op de situatie bij de betreffende opdrachtgever, zodat de tijd optimaal wordt benut.

 

Voor een doeltreffende training is de locatie waar de kwaliteitsmetingen plaatsvinden veelal de meest voor de hand liggende trainingslocatie. Uiteraard is dit bespreekbaar en wordt het trainingsprogramma op maat geschreven, zodat inhoud en locatie aansluiten op de vraag van de opdrachtgever.

 

De tarieven van een training op locatie worden vastgesteld op basis van de specifieke invulling van betreffende training.

 

Onderwerpen die tijdens de training aan bod kunnen komen zijn onder meer vuilherkenning - waaronder de methode met ultraviolet licht, schoonmaaktechnieken, omgaan met schoonmaakmiddelen en -materialen, werkprogramma’s en rapportages schrijven. Tevens worden er praktijkoefeningen gegeven.

 

Indien u meer informatie wenst, komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.