Adviesbureau Quality Inspector - Objectieve meting van schoonmaak

Spinrag, kalkaanslag, haren in het putje… daar zit niemand op te wachten. Een goede schoonmaak is daarom van essentieel belang en levert een bijdrage aan ieders welzijn en beleving.

 

Maar hoe schoon is het eigenlijk na de schoonmaak? En voldoet de kwaliteit van de schoonmaak aan uw verwachtingen én de geldende normen?

 

Quality Inspector is een onafhankelijk adviesbureau, dat kwaliteitsmetingen verricht na uitgevoerde schoonmaakactiviteiten. En deze meting gaat verder dan de haren in het putje. Aan de hand van op maat geschreven meetsystemen worden objectieve controles uitgevoerd - ook op plaatsen waar vuilsporen voor het blote oog niet zichtbaar zijn.

 

De resultaten van de kwaliteitsmeting worden geanalyseerd en vanuit een onafhankelijke rapportage kunnen er verbetermaatregelen worden gedefinieerd en geïmplementeerd. Desgewenst verzorgt Quality Inspector het gehele meet- en verbetertraject, inclusief training op locatie.

 

Hotelkamers, algemene ruimtes, kantoren en scholen, maar ook tandarts- en huisartspraktijken, zorginstellingen en andere dienstverlenende organisaties controleren wij vlot en vakkundig.

 

Indien u meer informatie wenst, komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Ter informatie: Artikel Consumentengids juni 2016

PAGINA'S CONTACT QUALITY INSPECTOR

 

 

 

Home

Over ons

Dienstverlening

Offerte

Contact

Privacy verklaring

Adviesbureau Quality Inspector

Meerwedesingel 18

2993 TG BARENDRECHT

Tel: 06-36099662

Info@qualityinspector.nl